Boeken

 

Je hebt het waarschijnlijk al een tijd in je hoofd: dat briljante idee voor een boek. Je wilt je kennis delen, laten zien wat je in je hebt, of je wilt jouw levensverhaal op papier zetten. Maar ja… waar haal je de tijd vandaan?

 

Een boek schrijven kost tijd, veel tijd, terwijl je al zoveel andere ballen hoog moet houden. Jouw bedrijf moet blijven draaien, je gezin verdient aandacht, er moet gesport worden, je sociale contacten wil je (ja, graag!) op peil houden… Kortom, tijd om uren, dagen, maanden achter je laptop te zitten ploeteren om de juiste woorden te vinden voor jouw boek, die heb je niet. Toch?

 

Dat denk je maar. Dat balletje extra hoog houden, dat lukt je best! Ik help je daar graag bij.

Moeiteloos van start
met jouw boek

Prijs

€ 447,-
excl. BTW

Sta je op het punt om met jouw boek te beginnen, maar lijk je die eerste stap maar niet te kunnen nemen? Weet je niet waar je moet beginnen? Door te beginnen met de opzet van jouw boek, maak je het schrijfproces een stuk makkelijker voor jezelf. Dat scheelt je veel tijd en voorkomt dat je de rode draad van jouw verhaal kwijtraakt. 

 

Wat is die opzet?

Die opzet is een duidelijk overzicht van de hoofdstukken die je gaat schrijven voor jouw boek én de onderwerpen die bij deze hoofdstukken horen. Dat overzicht zorgt ervoor dat je niet alleen moeiteloos van start gaat, maar ook dat het schrijven van het boek veel leuker en makkelijker wordt. Je hoeft niet meer zuchtend achter je computer te zitten, omdat je geen inspiratie hebt vandaag. Is de inspiratie voor hoofdstuk 1 ver te zoeken, dan begin je gewoon aan een hoofdstuk waarvan de woorden wel als vanzelf naar buiten rollen. Dat kan alleen als je de indeling van jouw boek al helder hebt. Scheelt je een hoop frustratie!

Feedback op jouw
page-turner

Prijsindicatie

Hoofdstuk van 5000 woorden
€ 187,- excl. BTW

Je bent een expert in jouw vak en kunt daar geïnspireerd over vertellen. Vol vuur zit je dan ook uren te schrijven aan jouw boek. Toch heb je ook momenten dat je gaat piekeren. 

 

Jij weet tot in de puntjes wat je wilt vertellen, maar komt het ook over in je boek? Leest het wel lekker? Je moet er niet aan denken dat je straks na al die maanden schrijven een boek uitgeeft dat iedereen na de eerste vijf pagina’s weg legt. Kortom: jij wilt de beste versie van jouw verhaal op papier hebben en dat krijg je wanneer je Feedback voor jouw page-turner boekt. 

 

Waarom feedback?

Kort gezegd: het scheelt je slapeloze nachten. Maar naast die nachtrust levert het je ook een boek op waarop je trots kunt zijn. Het leest makkelijk en is logisch opgebouwd, het maakt nieuwsgierig en het maakt elke belofte waar. Wat heeft een page-turner nog meer nodig? Jij zult merken dat je na elke ronde feedback het volgende hoofdstuk nog makkelijker schrijft. Daar krijg je energie van! En als jouw boek eenmaal in de winkel ligt, zullen je lezers ervan smullen.

Lees meer

Eindredactie: puntjes op de i

Prijsinidcatie

Boek van 45.000 woorden € 745,- excl. BTW

Het is bijna af! Hoeveel woorden heb je de afgelopen tijd wel niet geschreven? Jouw boek heeft structuur, jouw boodschap kan niet duidelijker en het leest nog lekker ook! Het enige wat jouw tekst nu nog nodig heeft is de scherpe blik van een eindredacteur. Een eindredacteur die meer ziet dan de automatische spellingcontrole van jouw tekstverwerker. Je moet er niet aan denken dat jouw boek na zoveel uur bloed, zweet en tranen met spelfoutjes en al naar de drukker gaat. 

Lees meer

Gratis extra's

Boek je de drie pakketten in 1x?

Dan krijg je van mij gratis

* titelsuggestie

* flaptekst

* persbericht 

© Tekstbureau Mo 2019               Telefoon

                                                      06-41 73 95 69
 

  • Facebook Black Round
  • LinkedIn Black Round