"Geluk is een ratelend toetsenbord"

Ik schrijf omdat ik het heerlijk vind om te zoeken naar de juiste woorden en daarmee het verhaal van iemand op papier te zetten. De inhoud van zo'n verhaal kan variëren van een heel informatief stuk over het gebruik van een bepaald product tot een levensverhaal.

Mijn professionele carrière als tekstschrijver begon bij een grote uitgeverij van publiekstijdschriften. Daar deed ik jarenlang ervaring op bij jongerenbladen, vrouwenbladen en woonbladen. Sinds september 2014 werk ik vanuit mijn eigen tekstbureau. Daardoor heb ik de mogelijkheid om veel verschillende opdrachten aan te pakken, waaronder opdrachten voor online media en websites. 

Opdrachten waarvan mijn hart net wat sneller gaat kloppen:

- Schrijven (of herschrijven) van SEO-teksten voor websites

- Produceren van blogs (SEO) voor ondernemers

- Coördineren en/of schrijven van personeelsbladen en      relatiemagazines (van redactievergadering tot het moment dat het magazine naar de drukker gaat)

- Eindredactie van teksten

- Schrijven van interviews 

Omdat ik enthousiast word van ondernemers die zelf tijd en moeite steken in het onderhouden van hun website, heb ik besloten in 2019 te starten met een workshop. In deze workshop leer ik je hoe je jouw eigen teksten net even scherper maakt, de basis van SEO en hoe je de meest voorkomende tekst-valkuilen omzeilt. 

Kan ik iets voor je betekenen? Neem contact op, dan maken we een vrijblijvende afspraak.

Telefoon

06-41 73 95 69
 

  • Facebook Black Round
  • LinkedIn Black Round