Online

Een belangrijk deel van mijn werkzaamheden is het schrijven van websites voor ondernemers. Of je nu een startende ondernemer bent, of een gevestigde, een goede website is van groot belang. Dit is hét visitekaartje van jouw bedrijf.

Ik zorg ervoor dat de juiste zoekwoorden op een subtiele manier in de tekst worden verweven. Maar daar houdt het niet op. Als jouw website eenmaal is gevonden, wil je ook dat jouw potentiële klant blijft. Dat bereik je door te zorgen voor goede, inhoudelijke teksten waarin duidelijk wordt gemaakt wat jij voor de klant kunt betekenen. Daarnaast wordt de klant aangespoord actie te ondernemen: je wilt tenslotte dat hij contact met je opneemt. 

Naast het schrijven van de websites produceer ik voor diverse ondernemers blogteksten. Ook hierin worden de juiste zoekwoorden verweven en zorg ik altijd voor de toon die bij het bedrijf past.

Heb jij nieuwe teksten nodig voor jouw website, of wil je dat er eens met een kritische blik naar de huidige teksten wordt gekeken? Neem dan contact op met Tekstbureau Mo via monique@tekstbureaumo.nl.

Telefoon

06-41 73 95 69
 

  • Facebook Black Round
  • LinkedIn Black Round